Glad blir man :)

Hittade detta på Sorfs hemsida - under voltigen. Blir riktigt stolt över laget, glad att Emmie och jag kämpade så mycket och känner mig sporrad att kämpa ännu mer!!



Trähästtävling Östhammar

Lördagen den 24:e mars var det dags för årets första tävling, nämligen den årliga trähästtävlingen i Östhammar! För flera av våra voltigörer blev det här den första tävlingen och eftersom lagen gjorts om till i år var det även första tävlingen för de nya lagen. Lag Gul som är våra minsta tjejer var väldigt pirriga men så otroligt duktiga och charmiga! Lag Gul gör alla på så bra humör. Lag grön startade sin första tävling tillsammans och även om det var nervöst innan så var de jätteduktiga när det var deras tur, vilka svingar! Laget vann Lätt klass - stort grattis tjejer!!

I mellanklassen visade Team Taizon hur duktiga de har blivit med tanke på att de inte har tränat mellanklass så länge. Tjejerna körde väldigt prydligt och noggrant och de visade upp en mycket fin kür! Tjejerna slutade på en tredje plats. I år hade vi väldigt många startande i den individuella klassen. Från Lag grön startade Yrsa, från Team Taizon startade Emilia, Kristina, Natalie, Vilde och Sara, från Team Bella startade Alexandra och Fanny och från Seniorlaget deltog Hanna E och Line. Det var verkligen roligt att se hur alla ansträngde sig och gjorde sitt bästa i både grunden och küren. Flera av tjejerna hade själva satt ihop en kür till musik, jätteduktiga! Hanna E kom trea i juniorklassen. I miniorklassen kom Line femma med de andra tätt placerade därefter!

Sist på dagen var det dags för den efterlängtade showklassen, här deltog Jennie och Emmie som Kizz, Team Bella som High School Musical och Malin och Sanna som Roy och Roger. Alla program visade på bra kürer och show men vinnnare i klassen blev Jennie och Emmie! Kul att det gick så bra med tanke på hur mycket tjejerna har tränat! Sanna och Malin knep andraplatsen och de bjöd verkligen på sig själva! Samtliga filmer från helgens tävling finns under fliken videoklipp och det finns även bilder under fliken fotoalbum!

På söndag den 1: april kl. 17.30 är det dags för voltigens påskuppvisning där alla våra lag kommer att delta!

Varmt Välkomna!




Kramis



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0