Veckans häst

Hej!

Nu är det dax!




Skriv och berätta om eran bästa häst och varför just den ska bli veckans häst??





Kommentarer
Postat av: MJ

Tycker Lorden ska bli veckans häst. Han är så himla go och snäll att pyssla om och dessutom en riktigt duktig hopphäst. Gör alltid sitt bästa.

2012-04-07 @ 10:08:14
Postat av: Pelin

Jag tycker att Ronja ska bli veckans häst för att hon är söt och snäll men när hon typ har bitit en elr försökt sparkats (nått dumt) så kommer hon och typ säger förlåt genom att hon kommer och buffar på en men huvet i knät osv..

2012-04-08 @ 14:22:44
URL: http://mylifeaspelin.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag tycker att Musse ( nya hästen ) ska få bli veckans häst.

Han är ju ny och så men verkar också riktigt snäll, väldigt söt också!



2012-04-08 @ 18:15:38
Postat av: Stina =)

Jag tycker att Kanebys Aloette (Miramizz) ska bli veckans häst då hon förtjänar lite roligt mitt i träningen och kampen för att hon ska slippa fång...,sen så är hon så otroligt mysig men envis som 17!

om man sätter sig hos henne i hagen eller boxen så kommer hon fram och lägger huvudet i knätt eller ställer sig med mulen på huvudet och börjar nafsa och rota runt:) Hon försöker alltid att göra sitt bästa även om det inte blir så bra alltid och ibland om hon inte fattar vad man vill att hon ska göra så bara hon tvärnitar och står och ser ut som ett riktigt pucko! hon är så otroligt gullig och söt och förtjänar att få bli veckans häst!

2012-04-09 @ 10:51:26
URL: http://stinalarsson.blogg.se/
Postat av: Alexandra.o

jag tycker min lilla Bowen ska bli veckans häst för han är alltid så go och gla, när man kommer cykelandes

och han ser att det är jag brummar han jämt. men han är också en liten retsticka för varje gång man kommer lägger han sig och rullar på de lerigaste ställena och när han sen ställer sig upp ser han så glad ut, man kan se att han skrattar.:) han är en riktigt rolig och pigg häst fast sina 15 snart 16 levnads år, det finns helt enkelt ingen bättre häst och han förtjänar att bli veckans häst :)

2012-04-09 @ 12:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0